Opnemen op school

Beroemd worden? Wie wil dat nou niet?!?! Fantastisch moet dat zijn: een paar dagen doen alsof je een echte artiest bent. Speciaal voor de jongste artiesten hebben wij leuke liedjes geschreven die de kinderen in korte tijd kunnen instuderen. Net als bij de echte sterren betekent dit goed oefenen en de liedjes uit het hoofd leren, want......... Binnenkort komt de platenbaas en die wil met alle kinderen een echte cd opnemen! En dat is niet alleen leuk voor de kinderen zelf, maar ook voor vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, kortom iedereen die zo’n cd zou willen hebben. En niet te vergeten: zo'n cd is ook heel leuk voor later!

EDS Music laat de muzikale dromen werkelijkheid worden. Wij bieden de mogelijkheid om op lokatie met kinderen een leuke cd op te nemen met eigentijdse liedjes die speciaal voor dit project geschreven zijn. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog erg leerzaam. Wij begeleiden dit project van begin tot eind. Met de aangeleverde teksten en orkestbanden op cd of cassette kan er van te voren goed geoefend worden. Tussentijds komt onze “platenbaas” ook nog even langs om te horen hoe ver de jonge artiesten al gevorderd zijn. Daar waar nodig geeft hij nog wat nuttige tips. En dan is het moment daar: de cd wordt opgenomen! Dat is voor alle kinderen een enorme belevenis. Een paar weken later is de cd klaar en kunnen alle kinderen zich zelf terug horen op hun eigen kinder-cd.

Dit project is niet alleen voor scholen interessant, maar ook als unieke en muzikale activiteit op zomerkamp, de camping, het buurthuis, vereniging, etc........

Tips en suggesties voor leerkrachten en begeleiders.

Beluister hier enkele fragmenten.

Ook van bekende kinderliedjes hebben wij orkestbanden. Diverse kinderdagverblijven hebben met deze orkestbanden bij ons een cd opgenomen. Voor het personeel een leuk bedrijfsuitje (of opname op lokatie) en voor de kinderen en ouders een originele cd.